#NoLleisTrans #FeminismeOBarbàrie

Estimades, estimats.

Em coneixeu. Sabeu que mai no aniria contra els drets de cap persona o grup vulnerable, que no sóc indiferent a la injustícia, les desigualtats i l’abús. Sabeu que no opino ni em posiciono a la lleugera, perquè he fet de l’estudi la meva professió. En concret, de l’estudi de la diversitat de la humanitat, la seva interrelació amb la desigualtat, i el seu impacte en la població menor.

Per això m’oposo rotundament a la conversió de les persones en mercaderies de les quals s’aprofita tot, i a la destrucció dels drets al servei dels desitjos dels rics. Per això m’oposo rotundament a l’agenda “trans”, un experiment neoliberal finançat pel Big Pharma i la resta del lobby de les grans corporacions, que s’ha apropiat del llenguatge dels drets humans i ha entrat al nostre ordenament jurídic capgirant els drets. El mateix lobby que contribueix a la violència contra les dones i nenes al món per mitjà de l’explotació sexual i reproductiva, negocis sinistres de “consum” i compra-venda d’éssers humans presentats com una “lliure elecció”.

Han començat pels drets de les dones i de la infància. Per també pels drets de les persones homosexuals, que es manipulen per fer veure que es tracta del mateix. Estan adoctrinant a tot hora des dels mitjans de comunicació i a les escoles amb idees transgeneristes acientífiques que es presenten com bones, progressistes i trencadores, silenciant i assenyalant la discrepància amb noves sancions.

Ara es debatrà la “llei trans” estatal, però ja tenim 44 lleis autonòmiques que promouen aquesta bogeria. L’objectiu a curt termini és fer acceptable que tots els desitjos més delirants es puguin satisfer amb el mercat de la biotecnologia, desdibuixant els drets i els delictes amb la subjectivitat i el consentiment. A llarg termini, l’objectiu és crear un estat d‘opinió favorable al transhumanisme. Amb una esquerra rendida a la postmodernitat, la única oposició que encara troben és el feminisme.

És per això que, pel respecte o l’estimació que em pugueu tenir, si alguna vegada heu pensat que heu après amb mi alguna cosa, us prego que llegiu això:

https://feministes.cat/blog/agenda-feminista-contra-lleis-trans

Exemple: “Descompte” per regalar una amputació de pits a la teva filla, amb motiu del “més de l’orgull”…

Aquí teniu alguns altres articles que he escrit si voleu aprofundir:

https://agendapublica.es/contra-las-leyes-trans-la-ultima-oportunidad/

https://tribunafeminista.elplural.com/2021/06/terrorismo-machista-y-desaparicion-legal-de-las-mujeres-una-tormenta-perfecta1/

https://tribunafeminista.elplural.com/2020/09/neolengua-contra-las-mujeres/

I l’anàlisi de l’impacte de la penetració “trans” a l’educació, producte del meu estudi dels darrers dos anys que no ha volgut publicar el Diario de la Educación i d’altres “per problemàtic”, és a dir, per por:

https://elcomun.es/2020/11/16/la-penetracion-de-las-creencias-transgeneristas-en-la-escuela-ii-materiales-educativos-acientificos-y-presiones-institucionales/

https://elcomun.es/2020/11/09/la-penetracion-de-las-creencias-transgeneristas-en-la-escuela-i-la-promocion-de-identidades-neoliberales/

One thought on “#NoLleisTrans #FeminismeOBarbàrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s